Aqua Belgica logo

Sectorgids Aqua Belgica ‘Alles wat u wil weten over waterbehandeling’
Klik hier voor de Nederlandse versieklik hier voor de Franse versie
Aqua Belgica Vademecum beschikbaar!

In navolging van de eerste publicatie van het Vademecum, werkte het bestuur van Aqua Belgica de laatste maanden hard aan een nieuwe versie van deze succesvolle uitgave.
Nieuw in deze editie is de studie rond het effect van zacht water op eczema en de voorstelling van een nieuwe studie die Aqua Belgica uitvoert bij VITO.Het vademecum opent met een voorstelling van Aqua Belgica en gaat dan verder in op alles wat men moet weten over waterbehandeling in het algemeen en waterverzachters in het bijzonder. Verder is er een uitgebreid en getailleerd juridisch hoofdstuk. Aqua Belgica geeft eveneens haar standpunt over een aantal kwesties, zoals de corrosie van koper of fysische waterbehandeling. Tot slot is er een lijst met contactgegevens van de leden en een woordenlijst over waterbehandeling in gebouwen.

Leden van Aqua Belgica krijgen het vademecum per post opgestuurd.
Niet-leden kunnen het Vademecum bestellen bij het secretariaat: mail: 
info@aquabelgica.be of tel. : 0800 94 650


Aqua Belgica is de beroepsvereniging van waterbehandelingsbedrijven. Haar leden zijn fabrikanten, assembleerders, verdelers en installateurs van waterbehandelingsinstallaties die door hun lidmaatschap verplicht zijn een bepaalde gedragscode te respecteren.
Aqua Belgica • Willebroekkaai 37/Quai de Willebroeck 37 • B-1000 Brussel/Bruxelles • Tel. 0800 946 50 • info@aquabelgica.be