Aqua Belgica logo

Sectorgids Aqua Belgica ‘Alles wat u wil weten over waterbehandeling’
Klik hier voor de Nederlandse versieklik hier voor de Franse versie
POLLUTEC 2006

Van 28/11 t/m 1/12/2006 heeft in Lyon de 22ste  internationale beurs voor milieu-uitrusting, -technologieën en -diensten plaats. De watersector telt alleen al 680 exposanten verdeelt over volgende subsectoren: canalisatie, buizen en pompen, kraanwerk en fittings, waterbehandeling, autonome sanering.Talrijke projecten worden opgezet en innovaties in de markt worden kenbaar gemaakt op het vlak van volumevermindering en drogen van slib, regenwaterbeheer, waterbesparing, pompen, nieuwe telsystemen om te beantwoorden aan de nieuwe Europese reglementering rond meetinstrumenten.
Zelfs meer dan 50 voordrachten hebben 'water' als hoofdthema.
Op 29/11 organiseert Brazilië, dit jaar de eregast,  een Dag over Water. Op het programma staat o.a. : het Beheer van waterbronnen door een hydrografisch bekken, de vooruitzichten voor de privésector op het gebied van water enz.
Voor meer info, ga naar www.Pollutec.com
Aqua Belgica is de beroepsvereniging van waterbehandelingsbedrijven. Haar leden zijn fabrikanten, assembleerders, verdelers en installateurs van waterbehandelingsinstallaties die door hun lidmaatschap verplicht zijn een bepaalde gedragscode te respecteren.
Aqua Belgica • Willebroekkaai 37/Quai de Willebroeck 37 • B-1000 Brussel/Bruxelles • Tel. 0800 946 50 • info@aquabelgica.be